fjordogfjellmat.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Fjord & Fjellmat AS tilbyr spekemat, matgaver og andre småskala matprodukter til det Norske markedet. Våre primærkunder er aktører i bodmarkedet, profilmarkedet, turistmarkedet, spesialbutikker, dugnadsmarkedet og noen nettbutikker. Fjord & Fjellmat AS er en grossist som kun jobber "business to business".

Fjord & Fjellmat AS er et nytt selskap, men vi har snart 20 års erfaring fra salg mot dette markedet gjennom andre selskaper. Det hele startet i 2003 med selskapet Nordlys Gourmet DA. Da drev vi med salg av spekemat på messer og marknader. I 2009 startet vi nettbutikken pølsemannen.no. 2010 ble et viktig år i vår historie. Nordlys Gorumet DA ble nedlagt, og Matgaver AS oppstod, og i tillegg til dette fikk vi for første gang produsert vår egen spekemat. Det ble inngått et samarbeid med Tind Spekevarer AS, om produksjon av egne spekepølser. Tind Spekevarer var på den tiden en av landets fremste aktører på produksjon av spekepølser.

De neste årene vokste nettbutikken, men i 2014 skjedde det endringer blant eierne, så selskapet gikk mer eller mindre inn i en hvilemodus. Eierne i selskapet fikk andre jobber, noe som medførte at Matgaver AS i to år ble drevet som et deltidsprosjekt. I denne perioden ble det likevel inngått avtaler med kunder slik at vi begynte å selge våre produkter engros til aktører i bodmarkedet. Vi beveget oss mot å bli en grossist. I 2017 ble deler av driften i Matgaver AS sammenslått med Nor Godt AS. I 2019 ble samarbeidet med Nor Godt AS avsluttet og  selskapet Fjord & Fjellmat ble etablert. Driften av pølsemannen.no ble tatt over av en annen aktør, og Fjord & Fjellmat har etablert seg som en grossist mot bod, gave, turist og profilmarkedet.

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke